Cégtörténet

A Ziegler Kft. családi vállalkozás. Ostyagyártással Ziegler Tibor az 1950-es években kezdett el foglalkozni. 1970-ben Ziegler János kivált az akkori családi cégből és önálló vállalkozást kezdett. Először kézi gépeken készültek a különleges ízesítésű sajtos ostyák, melyeket a mai napig az akkori recept szerint készítünk, majd 1980-tól a saját gépgyártó üzem megalapításával együtt automatizáltuk gyártásunkat. 1989-ben visszavásároltuk az 1948-ban államosított Ziegler Kenyérgyárat, melyet felújítottunk és ostyaüzemmé, valamint gépgyárrá alakítottunk át.

Már az 1980-as években gépeink eljutottak a világ sok pontjára Új-Zélandtól Kanadáig, majd 1989-től cégünk megkezdte az ostyák expor-tálását is. 2001-ben a termelésünk már olyan szintre emelkedett, hogy a pesti üzemünk keretei mellett nem tudtunk továbbfejlődni, így üzemeinket átköltöztettük Zsámbékra.

Ma már Németországba, Ausztriába, Franciaországba, Szlovákiába, Romániába, Svédországba és Bulgáriába exportálunk, a tengeren túlon pedig Kanadában, Kínában, illetve Ausztráliában érhetőek el a termékeink. Magyarországon beszállítói vagyunk többek között az AUCHAN, LIDL, SPAR láncoknak. Erősségünk az ostyatermelésnél abban rejlik, hogy a saját gépek alkalmazása miatt, a fejlesztési és szerviz költségek a legkisebbek.

Célunk az, hogy az ostyapiacon teljes skálát tudjunk biztosítani a vevőinknek. 2006-tól termékfejlesztésünk az egészséges életmód (bio, glutén mentes) és diabetika irányába indult. Minden termékünkre magas minőségi követelmények vonatkoznak, a 2006-ban bevezetett IFS tanúsítási rendszerünknek köszönhetően, a Minőségügy menüpontban az összes vonatkozó információ megtalálható.

Gépgyártó üzemünkben folyamatos fejlesztés folyik, igyekszünk az ostyakészítéssel kapcsolatos összes gépet partnereinknek biztosítani az ostyalap sütésétől a késztermék összevágásáig, valamint a tészta keveréstől a kiváló minőségű krémek elkészítéséig.

Mintaboltunkban lehetőség nyílik termékeink megismerésére és megvásárlására is.

Ziegler Kft. 2014 • 2072 Zsámbék, Ady Endre u. 2/a. • Tel./Fax: +36 23 565 400 • e-mail:ziegler@ziegler.hu • www.biowafer.com • www.zieglerwafer.com
Adatvédelmi szabályzatok